Konfirmationsbordpynt

Hos Mystone finder du et stort udvalg af farverigt bordpynt til konfirmation, nonfirmation og andre fester. Skab dit eget flotte farvetema til konfirmationsfesten og lav borddækningen helt personlig for konfirmanden. Vi har konfirmationspynt til alle både piger og drenge i alle farver.

 


BORDPYNT TIL KONFIRMATIONSFESTEN

Til en konfirmationsfest hører sig et veldækket og velpyntet bord. En konfirmationsfest er festen, hvor de unge mennesker mere officielt træder ind i ”de voksnes rækker”. En konfirmationsfest er ofte også den første rigtige store fest for konfirmanden. Det er en meget stor dag for alle både forældre, søskende men også for konfirmanden. Vi møder kommende konfirmander, der selv sætter en stor ære i at planlægge den første fest med alt hvad der hører sig til for at lave et festpyntet bord. Alt lige fra farven på dugen til lys, blomster, servietter, små pyntefigurer m.m. Vi har også forældre der gerne vil overraske konfirmanden med et bord dækket i konfirmandens yndlingsfarver. Vi har konfirmationspynt i alle farver så du kan pynte op både med naturmaterialer eller i mange forskellige farvetemaer. Vi har de smukkeste store konfirmations roser i stof, dekorative grene, lysestager, vaser, blomsterskjulere og fade i alverdens farver så du kan lave det helt rigtige festtema til konfirmationsfesten. Lige som rigtig mange vælger at sige ja til den religiøse del af konfirmationen, så er der også rigtig mange, der vælger ikke at gøre det. De vælger dog stadigvæk at fejre overgangen fra barn til voksen med en fest. Det kaldes for ”nonfirmation” i stedet for konfirmation. Festen og temaet omkring festen er stort set det samme hvor familien og venner fejrer de unge mennesker med gaver, sange og hygge. Vores konfirmationspynt henvender sig både til konfirmationsfester og nonfirmationsfester.

BORDDÆKNING KONFIRMATION HUSKELISTE

Vi ved hvor meget det egentlig kræver at lave et veldækket og festligt bord, og vi ved, hvor let det er at glemme noget. Derfor har vi lavet en lille ”konfirmation huskeliste” til dig, så du ikke også står i sidste øjeblik og føler der mangler noget. Vi synes selv, at det er lettes at starte med at få valgt de rette farver og tema til festen og så kommer resten af sig selv.

Farver eller tema vælges
Duge og eventuelt bordløbere
Lys
Servietter
Konfirmations bordpynt (personligt konfirmations pynt f.eks. til konfirmandens plads)
Service
Lysestager, vaser eventuel blomsterskjulere
Blomster, grene, andet pynt
Bordkort
Gavebord

Nogle er super gode til at folde servietter og kan få dem til at ligne kunststykker. Vi har lagt et eksempel på til inspiration i vores galleri, men der er en million andre måder man kan gøre det på. Man kan også lægge en lille ”gave” på hver tallerken. Det kan være et stykke chokolade, sæbe eller hvad der nu lige passer ind i jeres konfirmation borddækning eller tema. Brug vores lille huskeliste som inspiration til jeres konfirmations borddækning og fyld selv mere på. Man kan med fordel pynte gavebordet i samme flotte farver. Mange konfirmander ønsker sig penge i konfirmationsgave, - og gavebordet kan derfor komme til at se lidt tomt ud, hvis der kun ligger hvide konvolutter. Brug samme konfirmationspynt på gavebordet som på hovedbordet og lav plads til at stille de sangskjulere, der nok kommer i løbet af festen. Det er med til at pynte rummet fint op.

KONFIRMATIONSFEST MED FARVER OG TEMA

Det er sjovt for konfirmanderne, hvis man har brugt nogle af deres yndlingsfarver eller lavet et tema til borddækningen ud fra deres fritidsinteresser uanset om det er fodbold, håndbold, computerspil eller måske heste eller kreativ leg, der er den helt store interesse. Lav en festlig og personlig borddækning til konfirmation ’s festen. Bordpynt til konfirmation kan være mange ting og har man en god fantasi, kan man skabe det flotteste tema til både glæde og stor overraskelse. Er konfirmanden vild med fodbold? Så lav et fodboldtema og bland det med konfirmandens yndlingsfarver. Find en gammel fodbold og brug den som sangskjuler. Stil fodboldstøvler på gavebordet osv. Jo mere man gør ud af borddækningen, jo mere festlig stemning kan man skabe. Vi har servietter og duge med fodbolde, heste, flag og i alverden farver, så du kan få en sjov konfirmationsfest med konfirmations pynt der er lige i konfirmandens ånd.

KONFIRMATIONS BORDDÆKNING IDEER OG INSPIRATION

Vi har virkelig mange gode forslag til hvordan en borddækning til konfirmationsfesten kan se ud,- og vi ved hvilke farver der er rigtige populære til konfirmationsfester 2019. Der er altid de meget klassiske med lilla bordpynt og rød bordpynt til pigerne samt bordpynt i blå og turkis til drenge. Man kan vælge at lave et moderne tema og lave noget mere utraditionelt med en borddækning i sort tema med en stærk pink farve til eller lave et mere romantisk tema i sart rosa med smukke blomster på bordet i samme sarte farver. Desuden er det ganske elegant, hvis man bruger 2 farver, der selvfølgelig passer sammen. Det kan være 2 forskellige rosa nuancer eller rosa/hvid, 2 forskellige blå nuancer osv. hvor man vælge både lys, servietter, duge og bordløbere i disse 2 farver og dertil blomster og bordpynt til konfirmation i samme nuancer. Det giver en meget flot effekt. Man kan bruge dekorationsfade og dekorationssten/sand til at stille lysene på eller man kan bruge lysestager. Man kan lave sine egne flotte sangskjulere eller pynte op med flotte figurer.

TILBEHØR TIL KONFIRMATIONSFESTEN

Skal der flotte og friske blomster på bordet, så har vi mange forskellige billige vaser både store og små. Vi har også blomsterskjulere i rigtig mange farver, der kan genbruges igen til den næste store fest. Pynt dem eventuelt med flotte bånd, så de bliver endnu mere festlige og passer ind i det farvetema, der nu vælges til konfirmationsfesten. Vi har også alverdens dekorationsfade, farvede sten, glitter og glimmer, naturpynt og flotte dekorative figurer, kunstige grene og blomster samt meget andet tilbehør til konfirmationen. I kirken er der rigtig mange der vælger at tage en rose med til konfirmanden f.eks. hvis de ikke skal med til festen senere. Giver man penge i konfirmationsgave, ser det også flot ud, at der er en rose ved siden af telegrammet. Derfor har vi også fine og langtidsholdbare konfirmations roser i blødt silke, så der er et minde at have på værelset længe efter festen er slut.

KONFIRMATIONSPYNT SENDES OVER HELE DANMARK

Vi sælger rigtig meget bordpynt til konfirmationsfester over hele landet. Vi har lave priser på bordpynt til konfirmation, når du køber det enten online eller i vores butik. Vi sender gerne konfirmationspynt ud til alle vores skønne konfirmanders konfirmation uanset om konfirmationsfesten holdes i Østjylland i Århus, i Nordjylland, Roskilde, Silkeborg eller et andet sted i landet. Det er også muligt selv at komme forbi vores butik i Stoholm, som også fungerer som vores showroom. Her er det muligt at se de fleste af vores varer og selv finde det helt rigtige konfirmationspynt, bordkort, duge osv. Har du lyst til at vi hjælper dig med et tema og udvælger nogle flotte farver og sammensætter bordpynt til konfirmation eller nonfirmationsfesten, så klarer vi også det.

HVAD KOSTER DET AT HOLDE KONFIRMATIONSFEST

Det er umuligt at sætte en pris på hvad det koster. Skal konfirmationsfesten holdes hjemme hvor man selv står for det hele, eller vil man hellere have andre til at tage sig af fest, mad, musik osv. Hvor mange gæster skal der med til festen. Mange synes det er mere personligt og hyggeligt at holde konfirmationsfesten hjemme med familie og venner og har man pladsen, så kan man spare nogle tusinde kroner på lokaleleje. Det er også en fordel at sprede udgifterne ud over flere måneder ved f.eks. at købe konfirmationspynten i god tid. Det er også langt mindre stressende at på forkant med en god planlægning. Der er så meget man kan komme til at glemme, hvis man tror man kan nå det hele i sidste øjeblik. Det er også rigtig hyggeligt at planlægge konfirmationsfesten sammen med konfirmanden. Sæt dem til at lave bordplan og bordkort. Er det piger, vil de især gerne være med til planlægningen, hvor drenge måske har lidt mindre interesse, men de er bestemt ikke uinteresserede.
Mangler i hjælp til bestilling af konfirmationspynt, så kontakt os enten telefonisk eller på mail. 

Køb hos MyStone.dk og støt 3 Danske Arbejdspladser!
Køb hos MyStone.dk og støt 3 danske arbejdspladser!