Blomsterskjulere

Flotte farverige blomsterskjulere i lækre farver perfekte til at dække et spændende bord. Hos MyStone finder du alt hvad du skal bruge for at dække det flotteste bord til den store fest,- hvad enten det er studentergildet, konfirmationen, brylluppet eller havefesten. Vi har farverige og festlige blomsterskjulere i mange materialer. Plastik urtepotter, Zinkpotter, urtepotteskjulere i papir og glas urtepotter. Alt sammen fås mange flotte farver. Der er de meget romantiske blomsterskjulere i glas eller farvet papir, der er helt perfekte til et smukt og klassisk tema samt de utrolig flotte plisseret plast blomsterpotter, der kan fås i mange forskellige smukke nuancer.Små urtepotter i festlige farver

Byg et farvetema op omkring festen og dæk et flot bord. Pynt bordet med farvestrålende små urtepotteskjulere, servietter og lys der matcher. Vi har mange forskellige små urtepotter, glas urtepotter og plastik urtepotter i rigtig mange flotte farver.

Blandt vores mange blomsterskjulere findes:

Filtpotter

Zinkpotter

Keramikpotter

Plastik urtepotter

Plisseret urtepotter

Glas urtepotter

Papir blomsterskjulere

Se de mange forskellige farver og modeller. Plastik potter til blomster er meget taknemmelige at bruge til festlige lejligheder, da de holder sig rigtig pæne og kan holde til lidt af hvert. De kan også bruges til havefesten. De små blomsterskjulere er perfekte til blomsterbuketter og små planter. Den dejlige serie Adonis, som er blandt vores mest populære blomsterskjuler fås i 2 forskellige størrelser samt i rigtig mange farver. Der er den flotte nye gule blomsterskjuler, som er perfekt til påske og den smukke og elegante guld, som er et meget populært valg til guldbryllupper.

Hvis der er spørgsmål omkring de mange flotte blomsterskjulere, så kontakt os enten på mail eller telefonisk. Vi har altid tid til at hjælpe dig med din bestilling.