Servietter.

Den rigtige borddækning kræver den rette serviet. Den rigtige serviet er ligesom dugen en vigtig del af borddækningen til enten konfirmation, bryllup, barnedåb, fødselsdag eller studentergilde.

Vi har et bredt udvalg af servietter i høj kvalitet som kan gøre din borddækning endnu flottereMiddags servietter

Middags servietter har normalt målene 40 x 40 cm. De er den idéelle serviet til hovedretten eller aftensmaden og en sådanne serviet gør noget ekstra godt for borddækningen.

Frokost servietter

Frokost servietter er optimale til at bruge ved frokost arrangementer og har normalt målene 33 x 33 cm. De kan bruges til reception, buffet eller når studenterne kommer forbi fra studenterkørslen. Frokost servietter fungere godt sammen med middags servietten hvis der skal holdes et større arrangenment. Her fungere Frokost servietten super godt til forretten.

Kaffe servietter

Kaffe servietten er den type serviet der passer perfekt sammen med kaffen og desserten efter maden, Den rigtige kaffe serviet kan supplere din dessert ved at du koordinere farverne sålede at desserten får endnu mere fokus. Kaffe servietterne har normalt målene 25 x 25 cm

Servietter til temafesterne

Vi hos Mystone har også et bredt udvalg af servietter med motiver som passeer til netop din temafest. Uanset om du skal holde en børnefødselsdag med pirat tema, eller du skal holde en oktoberfest. Vi har også servietter som passer til alt fra studenterfesten, studentergildet til halloween og helt til barnedåb og babbyshower

Så find den rigtige serviet til din begivenhed lige her

Find alt i foldeservietter, dækkeservietter m.m her!

Her kan du finde servietterne til hverdagen såvel som specielle begivenheder. De er kronen på værket, når det gælder borddækning, så vi synes, at dine gæster skal have noget at beundre. De fås både som ensfarvede og med mønster samt i forskellige materialer. Vi forhandler desuden også servietter, der er specielt lavede til blandt andet konfirmationer, barnedåb, guld- og sølvbryllup.

Er der nogle bestemt du mangler eller mangler flere antal af. Så kontakt os endelig på 21683207, så vil vi gøre alt for at hjælpe. Alle vores varer er i bedste kvalitet, hvilket sikrer stor holdbarhed - hele middagen igennem. Hvis du finder de perfekte servietter, men mangler dugen, der passer til, kan du eventuelt tage et kig her - Duge og bordløbere og finde en bordløber, som passer til.