NISSER OG JULEMÆND

Pynt op med julenisser og julemænd og gør dit hjem ekstra hyggeligt i julen. Vi har nissemænd, damer og nissebørn figurer. Vi har mange julenisser store som små, nisser med justerbare ben, nisser med træsko, keramik nisser, filtnisser, julerensdyr, Kaj nisser, nisser i træ, jule elge, julemænd og damer samt mange flere nisser til salg.PYNT DIT HJEM MED NISSEFIGURER

Til det hyggelige julepyntede hus hører sig søde julemænd og nisser til. Alle mennesker har deres favoritter af nisser og julemænd, som bliver fundet frem af gemmerne hvert evige eneste år til jul. I mange hjem er der også traditioner for, at julenissen skal stå det samme sted hvert år. Det føles bare så hyggeligt. Her på siden finder du et stort udvalg af vores favorit julenisser. Vi har mange nisser og julemænd i forskellige størrelser, så du kan pynte dit hjem med alt fra små nisselandskaber, til store nisser. De store nisser er både fine i vinduet samt store nok til at stille på gulvet. Vi har også nisser til ophæng, som man kan bruge på juletræet eller til at hænge op på væggen eller i vinduet. Vi har små nisser der er perfekte til borddekorationer, nissepynt til fade osv. Med et fint fad og lidt ekstra pynt kan du hurtigt og nemt designe din egen dekoration - lige efter din smag og stil og med dine yndlingsfarver til julen.

Tips: Til det flotte julebord

Hvis man gerne vil lave et ekstra festligt julebord, kan man stille små nisser og juletræer på bordet. Du kan se vores dekorative juletræer her. Som en idé kan man sætte en nisse ved hver tallerken og bruge de små nisser til at stille bordkort op af, eller man kan stille dem som en lille dekoration rundt på bordet sammen med lidt pynt. Læg lidt grankogler og andet pynt på bordet og stil julenisser imellem. Det er både hyggeligt og festligt. Skal du holde julefrokost for familien og venner, så har du måske også lyst til at se vores flotte juleservietter og julelys!

 

BRUG NISSEPYNT I JULEDEKORATIONER

Det er let at lave flotte juledekorationer og så er det bare rigtig hyggeligt at gøre det samme med andre, for eksempel dine, venner, børn eller børnebørn. Hos Mystone elsker vi at lave juledekorationer, og vi ved hvor let det er at lave en rigtig flot dekoration,- bare man har lidt fint pynt. Med ganske få ting, kan man lave et rigtig flot nisselandskab. Vi har nisserne der skal til, et fad eller eventuelt en bakke, lidt naturpynt som gran, kogler og lignende. Læg naturpynt, som f.eks. grankogler og lidt pyntegran på fadet og stil et par nisser. Brug eventuelt også et fint julelys eller læg en fin lille led lyskæde til at gøre det ekstra hyggeligt. Det er let – og man kan gøre det præcist som man vil og med de farver man har lyst til. Bare der er en lidt nissepynt, vil ungerne elske det. Vi har små søde keramik nisser og nisser i træ, som passer perfekt til formålet. De har også en god størrelse som nissepynt i en lanterne, hvis du gerne vil have lidt nissepynt udendørs. Nogle af vores mest solgte nisser, er de meget populære filtnisser, men de er også virkelig søde og så fås de i flere forskellige farver. Filtnisserne har også den perfekte størrelse og pris til en god værtindegave i december måned.

 

NISSER – FAMILIENS LILLE HUSÅND OG SKYTSENGEL

Ifølge folketroen om overnaturlige væsner, mener man at troen nisser udspringer af troen på husguder. En nisse er en ifølge folketroen en husgud fra dansk, skånsk og norske folkeminder. I Romerriget var det tillige almindeligt, at have en lille træfigur stående ved arnen / ildsted. Denne lille figur kaldte man for Lar familiaris som betyder familiens skytsånd. Så i de gamle sagn blev nissen opfattet som en skytsånd for hjemmet.

 

KØB NISSE JULEPYNT ONLINE ELLER KIG FORBI I VORES BUTIK

Vi har massere af nisse julepynt, nissemænd også nisser af dansk design. Har du brug for hjælp eller mere viden omkring vores nisser og julepynt eller andet, så er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os enten telefonisk eller på mail. Du kunne også kigge forbi i vores åbningstid. Vi har desuden også mange gode tilbud på nisser i julemånederne. Tilmeld dig vores nyhedsbrev eller følg med på Facebook, så du ikke går glip af et godt tilbud på julenisser.


Glædelig jul fra alle julenisserne hos MyStone