Studenterpynt

Studenterpynt til festen, studenterpynt til bordet, små studenterhuer, røde & blå roser, studenterservietter & lys samt meget mere. Vi har alt til et velpyntet og festligt studentergilde.

 Student

Når uddannelsen er ved at være ved vejs ende og man endelig kan springe ud som student. Ja så skal det fejres! For mange er det flere års slid og slæb, terperi i det uendelige og eksamener der endelig er slut. Hos MyStone har vi alt hvad du skal bruge til at lave en flot og farverig studenterfest, uanset hvilken farve student der skal fejres.

Vi har fine bordløbere, der passer til alle huers farve. Vi har flotte studenterservietter, duge, bordløbere og alverdens studenterpynt. Vi har også det fineste tilbehør, så du kan lave dine egne studentergilde
invitationer med et smukt og personligt præg. Mangler du en sød eller sjov lille studentergave, finder du også det hos MyStone. Vi har de meget populære og søde studenter aber og ænder samt mange andre fine små studentergaver. Se vores bud på en lille studentergave her!

STUDENTERPYNT TIL FESTEN

Der er ikke noget bedre end at komme til en fest, hvor der er gjort noget ud af borddækningen og hvor der er pyntet festligt op. Det skaber en glad stemning og det bringer smilet frem på dine gæster. Vi har et kæmpe udvalg af studenterpynt til både store og små studentergilder. Uanset om studentergildet skal holdes hjemme, i festlokaler, i et telt eller under åben himmel i haven, så har vi lige hvad du skal bruge til at lave det flotteste studentertema – uanset student-huens farver. Vi har flotte studenterservietter og lys der passer til om du er rød eller blå student, lilla eller lyseblå student samt mange flere farver. Til selve borddækningen har vi alverdens studenterpynt du kan bruge både til bordet men også til dekorationer på bordet samt til at pynte lokalet flot op. Vi har meget fine små studenterhuer, små studenter flag, duge og bordløbere, små dekorative studenterfigurer, flotte fade til at pynte op med lys og farvet bånd, glimmer i farver samt meget mere. Gå på opdagelse i vores flotte studenterbordpynt og find dine egne favoritter. Vi har allerede udvalgt nogle produkter til dig i farver til rød student og blå student samt den lyseblå og lilla student. Der findes i dag mange fine studenterhue farver og det er langt mere almindeligt, at få hue på i dag end for bare ganske få år siden, hvor det mere var studenter på de gymnasiale uddannelser man fejrede. Sådan er det slet ikke længere – se hvad de forskellige studenterfarver står for herunder.

STUDENTERHUER FARVER OG BETYDNING

Hvide huer med farvet bånd
BORDEAUX – STX
BLÅ/KONGEBLÅ – HHX
NAVY/MARINE BLÅ – HTX
LYSEBLÅ – HF
LILLA – EUD
GRÅ – EUX
 STRIBET – STU
LYSERØD – FRISØR
ORANGE – PAU
LYSELILLA – SOSU-HJÆLPER
MØRKELILLA – SOSU-ASSISTEN
GUL – ERNÆRINGS ASSISTEN
BRUN – LANDMAND
GRØN – LANDMAND

Farvet hue uden bånd
GRØN STUDENTERHAT – GARTNER
BEIGE STUDENTERHAT – MURER
LILLA HAT – PÆDAGOG
SORT HAT – DEN SORTE

Der findes i dag ikke kun en farve på studenterhuen, som der gjorde før i tiden. En studenterhue bruges i dag til mange flere dimittender, fordi det giver en mere symbolsk betydning for de nyuddannede. Studenterhuen er blevet et symbol på en afsluttet uddannelse og bruges ikke længere kun som afslutning på en gymnasial uddannelse.

Vi har selvfølgelig alle farver i vores shop og det er let selv at sammensætte en farveserie til festen. Vi har desuden en hel masse studenterpynt til dit/jeres studenterfest for familie og venner. Har du brug for hjælp til at sammensætte et flot studentertema i en bestemt farver, så send os en mail eller ring. Vi kan hjælpe dig, så du får det helt rigtige studenterfest pynt, der matcher lige netop din farve hue lige fra servietter, lys, duge til blomsterskjulere og silkeroser samt alverdens kreative pynt til borddekorationer.

SØDE SMÅ STUDENTERGAVER

Der er tradition for at give en rose til en ny udklækket student, men roser holder ikke længe. Hvorfor ikke give en lille gave til studenten i stedet for. Vi har de sødeste små studenterfigurer med søde små
studenterhatte på. Figurerne er også meget fine på bordet som studenterpynt og man kan f.eks. sætte en figur ved studentens plads. Udover de søde små figurer har vi også et fint udvalg af kunstige blomster i mange farver. De kunstige silkeroser er flotte både på bordet, men også som gave.

PLANLÆG STUDENTERFESTEN I GOD TID

Det er en rigtig god ide at være ude i god tid når studenterfesten skal planlægges. Ligegyldigt om det et lille studentergilde med den nærmeste familie eller en stor fest. Vi har lavet en lille tjekliste du kan bruge som inspiration til planlægning af dit studentergilde.

 Bestem hvor festen skal holdes og lav en gæsteliste
 Send indbydelser til studentergilde ud i god tid
 Planlæg menuen
 Lav eventuelt en bordplan og bordkort
 Er der service nok hvis festen holdes hjemme
 Planlæg borddækning/bordpynt – lav eventuelt et studenterfest tema
 Husk at tænke på tale, festsang, sangskjuler og andre festlige indslag samt velkomstdrinks
 Musik & underholdning

Brug listen til inspiration og fyld selv mere på.

LAV DINE EGNE INVITATIONER TIL STUDENTERGILDE

Studentergilde invitationer kan man sagtens selv lave. Her kan der både være nemme penge at spare men ved at lave invitationerne selv, får man en langt mere personlig indbydelse. Vi har rigtig meget
studenterpynt, så du selv kan dekorere de fineste studentergilde invitationer – hvor du samtidig viser
hvilken farve student du er. Man behøver ikke at være specielt kreativ for at lave det selv, det er slet ikke så svært.

Er du ved at have styr på festen, invitationerne, borddækningen og al studenterpynten, så skal du huske at der også er en tradition for både taler og festsange til en studenterfest. Både taler og festsange er hyggelige indslag til en fest. Nogle er gode talere og andre er gode sangskrivere. Er du en af dem der bare kan skrive en sang, så kig her i shoppen under oblater. Vi har mange flotte klistermærker til festsange, så du kan pynte din sang fint og samtidig holde den helt sammenrullet.

STUDENT 2024 PYNT TIL STUDENTER RUNDTUREN

Det er en gammel tradition på de gymnasiale uddannelser, at man kører rundt og besøger hinanden i de
første dage lige efter eksamenerne er overstået og huen er sat på. Det gør man for at give alle familier
mulighed for at fejre de glade studenter. Før i tiden var det hestevogne man kørte rundt i, men dag er det mere almindeligt med en lastbil, der er pyntet flot op med flag og bøgegrene. De studerende kører fra hjem til hjem, hvor de bliver mødt med lidt mad og drikke. Er du så heldig at du får en flot studenter på besøg, så har vi en masse flot studenter pynt til bordet. Både til den røde og den blå student samt til alle andre studenterfarver. Man kan lave en flot velkomstdrink med små drinkspinde med en lille studenterhat på, bruge studenterservietter og strø små studenter flag rundt på bordet. Selvom studenterne kun er på at kort visit, kan man godt lave besøget flot og festligt for ganske små midler. Besøget varer ofte kun ganske kort, så det er med at være velforberedt og have bordet dækket inden studenterne kommer. De fleste studentervogne er pyntet op af vognmanden, men hvis i nu selv skal stå for det, så har vi også guirlander, flag og meget mere.

Vi ønsker alle studenter en rigtig god fest!