Rød studentALT DER SKAL BRUGES TIL STUDENTERGILDET FOR DEN RØDE STUDENTERHUE

Er du rød student....  Og skal du holde gilde?

- Så er du kommet til det helt rette sted. Her på siden kan du nemlig finde stort set alt det pynt du skal bruge til dit studenter gilde!

At blive student er en livs-begivenhed, der kun sker en gang i livet. Mange af dine stærkeste minder for livet vil være fra din gymnasietid, hvor venskaber og viden er kodeordene. Denne rejse skal markeres med et brag af en fest, der som oftest strækker sig over mange dage. Til festerne hører bordpynt, lys, servietter og studenterhuer i den klassiske røde farve.

Alle disse ting finder du lige her - Bare dyk ned i siden og bestil det du ønsker til netop din fest. Og stort tillykke med huen herfra!

 

DÆK DET PERFEKTE BORD TIL EN RØD STUDENT

Skal du holde fest for en der snart får en rød studenterhue på? Hos MyStone har vi alt hvad du skal bruge for at lave et rigtig flot bord og skabe det perfekte tema omkring der passer til en rød studenterhue. Vi har røde servietter både ensfarvet samt servietter med røde studenterhuer. Vi har flotte røde stearinlys og små søde studenterfigurer med rød studenterhue på, der kan gemmes som et minde fra dagen. Vi har pyntebånd, flotte røde studenterhue bånd til at pynte op med samt flotte røde roser i smukt papir. Vi har røde vaser og lysestager, dekorationssten og glimmer, ja kort sagt alt hvad du kan forestille dig af nips og pynt man kan bruge til at lave et imponerende festbord for en rød hue student. Har du lavet en sang i dagens anledning, så luk den på fineste vis med et lille klistermærke flag, også kaldet oblat, der vil passe perfekt til en rød studenterhue sang. 

3 TIPS TIL DEN RØDE STUDENT

  • Champagne
  • Jordbær
  • Rød rose

Champagne, jordbær og røde roser er 3 ting, der ofte ses i forbindelse med festen for den røde student. En lille velkomstdrink med et jordbær i samt en festlig rød papirs rose bundet på glasset fod ser fantastisk flot ud og vil imponere og overraske dine gæster.

Borddækningen kan gøres ekstra festlig på en hurtig og nem måde ved at sætte røde roser i vaser på bordet og lægge en flot rød bordløber på. Strø lidt pynt hele vejen ned langs den røde bordløber og pynt med røde flag, hjerte eller hvad du ellers synes. Et velpyntet bord skaber en dejlig stemning fra starten af og det viser, at man kan lide at gøre noget ud af festen. 

Tradition: Den røde rose giver man på den dag, hvor studenten får hue på. Når den sidste eksamen er overstået, er det typisk en fra familien, en lærer eller en anden person der betyder noget for studenten, der sætter huen på og som regel gives der røde roser i den forbindelse.