JULEKUGLER OG OPHÆNG

Fantastisk udvalg af flotte julekugler i både glas og plast samt meget andet julepynt til ophæng. Vi har julekugler og meget andet flot julepynt til vinduer, som man kan hænge op og sprede julestemning. Vi har diverse juleophæng som for eksempel søde slikstokke, farverige flagranker, guirlander, mistelten til at skabe en romantisk julestemning, lakridskonfekt, grankogler og meget mere. Vi har juleophæng fra kendte brands som Felius Design, Ib Laursen, Ryborg urban designs m.fl.JULEKUGLER OG OPHÆNG PERFEKT TIL JULETRÆ OG DEKORATIONER

Smukke og dekorative julekugler i alverden lækre farver. Vi har julekugler med glimmer, guld, julemotiver og med tekst. Vi bruger julekugler til meget andet end til bare at hænge på et juletræ. Julekugler i glas og plast kan bruges til at lave de flotteste juledekorationer, som man kan stille rundt om i hjemmet, på kontoret ja alle steder i december måned er julekugler bare smukke. Vi har både julekugler sjove, med fine motiver, julekugler med tekst og citater, der er både søde og betænksomme. Vi har ensfarvede julekugler blå, julekugler hvide, julekugler grøn, julekugler sølv, julekugle lilla og mange flere. Vi har julekugler design og almindelige i alle prisklasser og der er en rigtig god mulighed for at finde julekugler på tilbud hos os. Vi har også meget andet jule ophæng. Vi har fine krystaller, trådkugler, stjerner til ophæng, juleophæng til vinduer og meget mere. Alt vores juleophæng er perfekt til at indhylle dig hjem i den helt rigtige julestemning, samt til at lave et flot julet tema til julefrokosten. Vores meget populære krystal ophæng findes i mange forskellige farver og bliver ofte brugt som juleophæng i vinduer eller på grene. Krystallerne sender et flot lysshow rundt når enten lyset fra solen rammer dem eller de ses i skæret fra et stearinlys. Vi har fjerkugler i smukke og naturlige farver. Fjerkuglerne er både pæne på træet og på dekorationsfade.

 

JULEKUGLER I GLAS, METAL, KERAMIK, VELOUR, PLASTIK

Julekugler laves i mange forskellige materialer, hvor julekugler i glas og julekugler i plast nok er de mest populære valg, når man køber julepynt til ophæng. De mange smukke og meget forskellige julekugler i glas kan både være julekugler med tryk, Julekugler med billeder / motiver, julekugler med sne tryk, ensfarvet julekugler og julekugler med tekst. En af vores rigtig populære julekugler i glas med tekst på er faktisk til ”verdens bedste dagplejemor”, men det er også en rigtig sød gave at give,- og det er en gave til en meget fornuftig pris. Både vores julekugler i glas og julekugler i plast fås i rigtig mange farver som grøn, hvid, rød, lilla, rose, kobber, sølv, guld, brun, sort og sikkert mange flere farver. Der er også glimmer julekugler, fletjulekugler i træ, smukke julekugler med lædersnor, julekugler med flag osv.


Det er lidt en tradition i Danmark, at man pynter sit træ med julekugler og meget andet sødt juleophæng. Du kan se vores store udvalg af juletræspynt her!

 

GODE IDÉER TIL PYNTNING MED JULEKUGLER

Et hvilket som helst fad, gerne med en lille kant, kan bruges til at lave en smuk dekoration. Det er at foretrække, at fadet har en lille kant, når vi har med julekugler at gøre, så de ikke triller af. Man kan bruge en hvilken som helst farve som eksempelvis julekugler kobber farvet, røde julekugler eller hvad man nu godt kan lide. Strø de kobberfarvede julekugler på fadet og læg gerne lidt kogler til dekoration. Pynt med rigtig gran fra naturen eller læg lidt kunstgran ved. Man kan lave fadet endnu mere hyggeligt ved at bruge julekugler med lys samt lægge stjerneanis eller kanelstænger for at få duften af jul. Vi har også små søde led-lyskæder der er meget populære til dekorationer.

 

JULEOPHÆNG TIL VINDUER

Juleophæng med lys er altid flot, når man skal pynt op i vinduerne til jul. Vi har diverse juleophæng med lys og vi har fine led-lyskæder til batteri, som du kan bruge i dine juledekorationer. Vi har i år fået fine jule stjerner til ophæng med lys. Du kan se vores julestjerner med lys her!

 

HÆNG EN MISTELTEN OP VED DIN HOVEDDØR

Bring romantikken til julen og skab søde minder. Skal du holde julefrokost med vennerne, kan du sætte gang i julestemningen allerede ude ved fordøren ved at lave et sødt mistelten ophæng. En mistelten har gennem tiden haft flere betydninger. I julen bliver mistelten både brugt til at skabe lidt romantik i julen, men den har også en anden historie bag sig. Nogle mener, at misteltenen stammer fra den keltiske folketro. Her hang man en mistelten op som værn mod onde ånder. Den rigtig plante, mistelten er faktisk giftig og er derfor ikke så smart at have i hjemmet, hvis man har hunde eller mindre børn. Man kan heldigvis købe en kunstig mistelten og hænge op i stedet for og på den måde føre traditionen videre. Denne kan man bruge år efter år. Vi har mistelten julepynt der er lavet så den ligner den ægte plante. Vi har også julepynt til dør / fordøren, så gæsterne kan blive mødt af den dejlige julestemning allerede inden de kommer ind i huset. Vi har forskellige kranse og bånd, som vil være dekorative og flotte på hoveddøren.

 

OPBEVAR DIT JULEOPHÆNG TØRT OG SIKKERT

Vores smukke julekugler af glas og keramik, skal man selvfølgelig være lidt forsigtig med både når de findes frem, men også når de skal pakkes væk igen når julen er omme. Ophæng af glas skal man selvfølgelig behandle lidt mere nænsom, da det går lidt nemmere i stykker end trådkugler og julekugler plastik. Derfor er det en god idé at have en kasse med en fast bund og gode sider til opbevaring af julekugler glas / keramik samt sørge for at julekuglerne ikke kan bumle mod hinanden, når kassen løftes. Det er vigtig, at man opbevarer sit julepynt et tørt sted uden fugt og uden frost. Mange lægger pynten op på loftet hvilket også er fint, bare forholdene er til det. Hvis man opbevarer sine julekugler fornuftigt, skal det nok holde i rigtig mange år.

 

HUSK GRATIS FRAGT TIL PAKKESHOP VED BESTILLING OVER KR. 499,-

Hos MyStone er fragten gratis ved bestillinger over kr. 499,- Vi har altid billige julekugler og juleophæng samt mange andre gode tilbud online. Hvis du vil være sikker på, at du ikke går glip af et godt tilbud på julekugler, kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev,- eller følge med på vores Facebook side. Du er også altid velkommen til at kontakte os telefonisk eller på mail, hvis du har spørgsmål omkring vores produkter, bestilling, fragt m.m.