Sommerfugle

 Om produkerne

Smukke og farverige sommerfugle til dit festbord eller dekorationer. Sommerfuglene findes i et hav af forskellige farver og materialer. De kan bruges som et ekstra pift til en flot buket. Som tilbehør i dine borddekorationer eller til at drysse ud rundt på et pænt dækket bord.

Vi har sommerfuglene i mange forskellige modeller og materialer - noget til enhver smag. Vi har dem i karton, plastik, glas, på tråd og på stilk - nogle helt enkle og andre fyldt med fine detaljer. Mangler du en fin lille vase til et par søde sommerfugle, så kan du se en masse lækre vaser her. Med et par af sommerfuglene og en enkelt blomst eller to har du en nem og hurtig dekoration.

Sommerfugl som betydning

Sommerfuglen kan i mange sammenhænge forbindes med forvandling eller overgang til noget nyt og smukkere. Denne betydning kan man tage med i forbindelse med en konfirmation, hvor overgangen fra ung til voksen finder sted. Derfor kan en bordopdækning med sommerfugle eller med sommerfugle pynt skabe noget symbolsk til en konfirmation. De mange farver gør dem idéele til at sætte i dekorationer på bordet, uanset farve paletten som er valgt. Eftersom at de findes både løst og på spyd er mulighederne for at placere dem næsten uendelige. Gør dine dekorationer ekstra flotte med en sommerfugl på blomsterne.