Glasflasker

Smukke og billige glasflasker og flaskevaser i forskellige størrelser, former og farver, med et moderne eller antikt look. Vi har glasflasker i farvet glas og klart glas, og alt fra små glasflasker med ophæng til lange flaskevaser og flasker med trådnet. Perfekte som en del af boligindretningen med en enkelt blomst eller stagelys.Glasflasker i mange farver, former og størrelser

Hos My Stone har vi glasflasker i mange former og størrelser, både små glasflasker og store glasflasker. Flaskerne fås i forskellige stile, som glasflaske eller flaskevase, så der er rig mulighed for at sætte sit præg på boligindretningen, i et moderne eller mere antikt look.

Vi har glasflasker i klart glas og farvet glas, så de matcher de fleste farvetemaer. Der er glasflasker med mønstre og glasflasker uden mønstre og glasflasker med eller uden hank.

Glasflaskerne og flaskevaserne fås i flere former, firkantede som runde, buttet eller smalle. Nogle med mange detaljer og andre med et mere enkelt udtryk.

 

Glasflasker i boligindretningen

Glasflasker er et smukt interiør og er både smukke og dekorative enkeltstående eller sammen med andre glasflasker. Desuden er det en enkel måde at sætte et præg på boligindretningen, middagsbordet eller festbordet, her kan nogle glasflasker bruges med et stagelys. Vil man bruge glasflasker ved middagsbordet eller festbordet, er de små glasflasker bedst egnet. 

De store glasflasker kan fremstå som en dekoration, sammen med dekorationssand eller små dekorationssten, en kunstig blomst, dekorationspinde og sommerfugle på pind. 

De små glasflasker er fine med lidt små blomster som f.eks. vores skumblomster eller en blomst fra haven. Det er også muligt at skabe flotte effekter i glasflasken ved brug af dekorationssand. Vores mini glasflasker med hank er søde som en del af borddækningen, men kan også hænge som pynt på en gren.