Find hjerter til alle slags begivenheder lige her

Vores sortiment af hjerter er bredt og du vil derfor kunne finde hjerter i træ, filt hjerter, hjerter i akryl og hjerter i sytrådStort udvalg af hjerter

Vores udvalg af hjerter gør det muligt at finde det helt rigtige hjerte til begivenheden, borddækningen eller dekorationerne.

Hjerter til ophæng

Hjerterne kan pynte på mange måder enten kan de hænges op og pynte i vinduet, de kan hænges på en blomst eller gren eller de kan hænges op på juletræet. Her kan de således indgå i julepynten og sprede kærlighed fra juletræet

Hjerter til borddækning

Hjerter kan også bruges som en del af borddækningen. Her kan de bruges romantisk ved at drysse røde hjerter udover bordet og borddækningen for at skabe den hyggelige og intime kærlighedsstemning. 

De kan også bruges til eksempelvis konfirmation, da vi har neutrale hjerter i træ som kan ligges på konfirmationsbordet og bidrage til borddækningen her. 

Konfetti hjerter kan bruges til bordpynt og kan drysses udover bord og dekorationer. Vi har både hjerter i guld og sølv og blandede farver så det kan matche netop din begivenhed, enten fødselsdag eller barnedåb.

Hjerter med betydning

Hjerter er et symbol på kærlighed, derfor er det også det optimale pynt til at pryde bordet, hvis man skal være ekstra romantisk. Hjerterne kan fåes i flere forskellige materialer og typer, så du kan helt sikkert finde de hjerter du syntes bedst om. De kan også bruges til dekorationer eller som pynt i en buket.