STJERNER

Julestjerner papir, stjernepynt, flettede julestjerne, guldstjerner, julestjerner på fod, metal stjerner og mange flere stjerner til jul. Vi har et stort udvalg af jule stjerner herunder stjerner til ophæng i vinduer, stjerner i træ, sølv stjerner, Felius Stjerner og mange flere. Vi har bare alverdens dejlige stjerner til jul og resten af året.STJERNER TIL JUL

Nogle af julens klare favorit symboler er stjerner og hjerter. Stjernen er det klare symbol for stjernen over Betlehem. Derfor har vi i denne kategori samlet alt vores stjernepynt. Mange af vores ting i denne kategori kan også nemt bruges udendørs. Brug f.eks. det lidt mindre stjerne julepynt til at julepynte dine krukker med, udsmykke lanterner eller hæng stjerner op ved hoveddøren. Vi har rigtig mange fine julestjerne ophæng i diverse farver. Kun fantasien sætter grænser. Kombinér tingene og pynt dit hjem smukt og personligt – det skaber den skønneste og bedste julestemning.


Hos MyStone ”juler” vi igennem hele året, men i efteråret og vintermånederne, der går vi helt amok. Derfor har vi altid et kæmpe udvalg af farver og pynt til at lave den festligste og flotteste jul hvert evige eneste år. Vi sender også løbende nyhedsbreve ud til de som ønsker at modtage nyheder om gode jule tilbud samt få gode og kreative tips. Bland vores stjernepynt finder man både billige jule stjerner men vi har også lækkert julestjerne-design fra blandt andet Felius. Felius stjerner er tidløse og mange har dem fremme hele året rundt.

 

JULE STJERNER TIL BORDET - TIPS

Vi har både små og store jule stjerner og diverse stjerne pynt, som er perfekte til at ”strø” ud over dugen og lave et festligt juledækket bord. Læg f.eks. skiftevis metal stjerner, en julestjerne guld, en hvid stjerne eller en julestjerne i sølv i klynger rundt på dugen. Det kan både være på midten af dugen, som mange gør, men det kan også være en smuk ”gruppe” af stjerner på hver tallerken. Man kan både lægge det midt på men det ser også fedt ud hvis man lægger stjernerne lidt til venstre for hver tallerken lidt ind mod midten af bordet. Det ser utrolig elegant ud. Man kan pynte lysestager op med stjerne ophæng. Der findes en super flot stjerneguirlande,- som er metal stjerner på en ståltråd. Den er nem at vikle på en lysestage eller en borddekoration og det ser virkelig godt ud. Man kan også bruge et yndigt julebånd, der passer til de øvrige farver som er valgt til dug/servietter. Er du også på udkig efter en ”julet” dug, har vi et rigtig fint udvalg af juleduge og bordløbere samt juleservietter.

 

JULESTJERNER TIL VINDUET

Hvis man gerne vil have stjerner op at hænge som pynt til vinduerne, kan man vælge de meget flotte og tidløse designer stjerner fra Felius. De er simpelthen så fine og man bliver bare aldrig træ af dem. Stjerne julepynt fra Felius design er meget elegante og fås i kun i ganske få farver, hvor eksempelvis en sort stjerne er en af de populære valg. Julestjerner til vinduet fås i mange former og modeller.


De traditionelle papirs stjerner med lys finder man i mange danske hjem. De smukke julestjerner med lys til vinduer spreder et behageligt lys og de nye modeller fås med led-lys, så man helt slipper for at have en ledning til at hænge, som man var tvunget til ved de første modeller. Julestjerner med led lys findes i flere forskellige farver som sort stjerne, rød stjerne, hvide stjerner med lys samt flere. Vi udskifter løbende vores modeller, så følg med på siden og hold dig opdateret. Der er flere fordele ved at vælge en julestjerne med lys til ophæng. Papir julestjerne med lys er sikker at have hængende og flere modeller fås med timer. Vi forhandler papirs julestjerner med lys men vi har også smukke papirs julestjerner uden lys. Her kan du vælge at bruge dine egne led lyskæder, hvis du allerede har nogle liggende hjemme. Julestjernerne i papir er særdeles velegnet til at hænge op i et vindue, ved en terrassedør eller andre steder hvor der er plads til at de kan hænge frit. Vi har både store og små stjerner, stjerner i metal og stjerner i træ.


Vi har også flere alternative til en julestjerne med lys, hvor for eksempel en helt stor metalstjerne også er smuk. Et andet bud på en moderne julestjerne til vinduet kan være den store Daisi Stjerne i metal, som måler 25x25 cm. Den er enkel og fin,- og så er det en sort stjerne, som er et populært valg. Ud over de store stjerner har vi har også rigtig meget andet stjernepynt, som vil gøre sig smukke i vinduerne i juletiden. Se bare vores mange stjerner til ophæng med snor eller bånd.

 

TRÆSTJERNER TIL PYNT OG OPHÆNG

Vi har træstjerner i massevis både til at ”strø” men også træstjerner til at hænge på juletræet, til dekorationer eller til at hænge op i vinduet. Stjerner i træ kan bruges hele året rundt og er du vild med pynt i træ, så skal du lige se vores store kategori med ” Pynt i træ og naturmaterialer”.

Ud over de mange træstjerner, som i øvrigt fås i flere forskellige farver udover naturtræ, så har vi også så du kan købe julestjerne i sølv, julestjerne af papir, julestjerne i kobber, julestjerne i messing m.fl. Både vores sorte stjerner og sølvstjerner er meget populære og det var nogle af de bedst solgte jule stjerner sidste år. I år er der mange flere farver i spil,- og det gør det særdeles festligt. Vi har ikke topstjerne til dit juletræ, men vi har et ret stort udvalg af de lidt mindre julestjerner til træet. Et juletræ kan pyntes med stjerner, engle, pynt der er gået i arv i generationer osv. eller man kan køre et flot tema med få slags pynt i ganske få farver. Det er en smagssag. Et tema kunne være at hænge en helt masse kobber stjerner på træet og holde sig til helt få farver udover kobber. Det kunne også være stjerner i træ og naturfarvet pynt og så supplere med rigtige kanelstænger bundet med smukke julebånd. Hos Mystone elsker vi bare alle de festlige stjerner uanset om det er en julestjerne i velour, træ eller metal – vi synes at det hele er festligt og pynter fortrinligt.


Har du nogle spørgsmål omkring vores jule stjerner, kan du altid sende os en mail eller ring til os i vores åbningstid.