Lykønskningskort

Hos Mystone har vi et sort udvalg af kort. Disse kort er kategoriseret således at du kan finde netop det kort du står og mangler til begivenheden.Hvorfor give et kort?

At give et kort er en flot gestus. Selvom man har købt en gave til den pågældende begivenhed, er et kort altid godt at have med. Vores udvalg af flotte og sjove kort, kan være det helt rigtige til netop din gave. Dette gør gaven sjovere, men også en del mere personlig. Det viser at man har tænkt over gaven og samtidig givet sig tid til at finde et flot kort der passer sammen med.  Et kort er også optimal hvis man nu ikke selv kan deltage i det festlige arrangement, men stadig gerne vil lykønske personen eller personerne med deres særlige dag.

Hvad kortene bruges til?

Et kort kan bruges til flere forskellige lejligheder og er oftest brugt som lykønskning. Derfor har vi også et bredt udvalg af fødselsdagskort som passer perfekt til fødselsdagen. Vi har også en masse flotte og elegante bryllupskort, så du kan sige tillykke med dagen til det heldige par, der netop er blevet mand og kone.

En anden måde kortene kan bruges på er som et sjovt tiltag til en gave. Vi har nogle flotte og kæmpekort som med garanti vil skabe blikfang og samtidig gøre gaven endnu mere interessant.

Kort til begivenheder

Kortene er ikke kun forbeholdt begivenheder som konfirmation, fødselsdag, barnedåb og bryllup. Vi har også en masse flotte julekort som kan bruges til at ønske glædelig jul, og da man oftest giver en gave til jul, har vi også en masse flotte til og fra kort som kan bruges sammen med julegaven.

Spørgsmål eller mangler du et kort?

Hvis du har spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os på mail@mystone.dk eller ringe til os på 21683207.