Påskeharer, påskekyllinger og diverse påskedyr

Gør påsken endnu mere festlig og pynt op med søde og sjove påskefigurer. Vi har forskellige påskedyr som påskeharer, påskekyllinger og påskekaniner samt flere andre sjove påskefigurer. Vores fine påskefigurer fås i mange forskellige materialer som f.eks. glas, træ og keramik. Se de mange skønne påskedyr hos MyStone.Påskeharer, påskekyllinger & påskekaniner

Påskehare er sammen med påskekyllinger nok de mest populære påskefigurer vi har. Sammen med påske kanin og lam/får er det de påskedyr vi sælger flest af op til påske. Påske haren er en tradition som menes at stamme fra Tyskland og kommet til DK omkring 1900 tallet. Vores påskefigurer fås i forskellige materialer og farver og de kan bruges igen og igen, påske efter påske. Vi har både skøre påskefigurer og sjove og søde påske dyr. Påskefigurerne er oplagte at stille på det veldækkede påskebord og de vil gøre borddækningen meget mere festlig.

 

Påskeborddækning

Dæk det mest fantastiske påskebord med smukke påskeharer og påskekyllinger. Vi har listet nogle gode ideer til hvordan man kan bruge de smukke påskefigurer kreativt i påskepynten.

  • Dekorationsfade: Lav lysfade med blandede gule stearinlys, 1 stk. påske hare eller påskekylling figur og lidt naturpynt fra haven. I stedet for naturpynt kan man også vælge at lægge malede påskeæg på fadet.
  • Påskedekorationer: Lav selv en påskedekorationer med friske påskeliljer, påskefigurer i træ måske søde æg eller påskehare.
  • Pynt en vase med påskedyr: Hvis du har en flot gennemsigtig vase kan du fylde den med friske grene fra haven, her er en gæslingegren meget smuk. Nede i bunden af vasen lægges mossten og stilles en påskehare, påskekanin eller påskekylling. Uanset hvilken påskefigur der stilles ned i vasen, kommer det til at se fantastisk ud og det er sjovt at lave sine egne dekorationer.
  • Påskekylling med karse: Et aflangt fad i f.eks. gummi, glas eller andet egnet materiale til såning af karse skal anvendes. Dette er noget som ungerne synes er sjov. Så karse og stil et par påskekyllinger i frøene. Dine børn vil elske at se hvordan karsen hurtigt vokser op om benene på de små påskekyllinger. Her skal man lige tænke over ikke at vælge påskekyllinger i træ eller pap, men i stedet vælge påskekyllinger i glas eller keramik. Den vil desuden være sjov at servere på det veldækkede påskebord til påskemiddagen.

Det er bare så hyggeligt, at gøre lidt ekstra ud af højtiderne og påsken er en af de vigtigste højtider vi fejer i kristendommen. Der er mange helligdage i påsken, hvor det er en tradition at samles familier og venner. Er du en af de som elsker at pynte op og samle familien, vi du helt sikkert elsker vores mange sjove påske dyr.

Udover de mange påskefigurer har vi alt andet påskepynt online, som du måske også gerne vil se. Vi har flotte gule påskeduge & bordløbere, diverse Påskepynt, bordpynt og ophæng til påske, som især kan bruges på grene og i vinduer samt har vi mange smukke påske stearinlys og påskeservietter. Har du brug for hjælp til din bestilling, er du altid velkommen til at kontakte vores dygtige support team.