Påskelys

Påskelys til påskefrokosten. Vi har et flot udvalg af forskellige påskelys. Gule stearinlys, lilla lys og grønne stearinlys er nok de mest populære sammen med vores påske lys med søde påskemotiver. Vi har stort set alle typer af de traditionelle påskelys både gule, lilla og grønne bloklys, kronelys, fyrfadslys, æggelys, lys i glas samt mange flere. Se vores bud på årets populæreste påskelys herunder.PÅSKENS MEST POPULÆRE FARVER

Det er rigtig populært med klassiske gule stearinlys til påskefrokosten og vi har derfor et kæmpe udvalg af alverdens gule lys, som vi har samlet her på siden. Du kan blandt andet vælge mellem gule bloklys, gule fyrfadslys, gule kuglelys og endda også gule stearinlys i glas med flotte påskemotiver på glasset. Vores gule påskelys er blandt de mest solgte her op til påske. De senere år har vi også mærket en stigning i salget af grønne lys og lille stearinlys omkring påske. Trenden skifter løbende og vi følger med. Vi har også lavet et par gode tips til hvordan du kan bruge påske lys mere kreativt til påskefrokosten end blot ved at bruge en lysestage.

 

TIPS: FLOT PÅSKEBORD MED PÅSKELYS

  • Lav kreative dekorationsfade med påske lys i forskellige højder og størrelse. Det kan f.eks. være 3 gule eller grønne bloklys. På fadet lægges lidt pynt fra naturen eller måske en håndfuld dekorations æg. Man kan også stille yndige påskefigurer og skabe lidt mere liv.
  • Er du mere til de klassiske lysestager, så se eventuelt vores flotte påske-lysmanchetter eller vintergækker fra Ryborg – se evt. her: Bordpynt og ophæng til påske. Med lidt påskepynt på din lysestage har du en hurtig, flot og billig løsning, som ikke tager mange minutter at lave.
  • Lav en påskedekoration med friske blomster samt dine favorit farvede stearinlys påske. Dekorationen kan laves i en lille trækasse af en art. Det kan være i en af de populære murstensforme eller du kan bruge en helt enkel glasvase eller et flot fad. Med friske hyacinter får du foråret helt med ind på bordet sammen den skønne blomsterduft. Med påskelys og lidt påskepynt som dekorations æg, påskefigurer eller andet påskepynt du har derhjemme, kommer det nemt til at se helt fantastisk ud.

 

TRADITIONELLE PÅSKEFARVER

De helt traditionelle stearinlys til påske er typisk lilla stearinlys, gule stearinlys og grønne stearinlys. Derfor kan du hos MyStone vælge mellem f.eks. mange forskellige slags lilla lys og både få lilla bloklys, fyrfadslys og kronelys i både lyse toner og som mørk lilla stearinlys. Det samme har vi gjort med de grønne lys. Vi har bloklys grøn, grønne fyrfadslys, kronelys og grønne kugle-lys / runde lys. Det kan også være at du bare hellere vil give den gas med en gul dug og hertil bruge hvide stearinlys, som også er en af kirkens foretrukne farver i påsken. Du kan her se vores udvalg af gule duge og bordløbere til påske!

Påskelys og servietter. Man kan ikke tænke på påskelys uden også at tænke på servietterne. Har du lyst til at se vores Påskeservetter? Der er helt sikkert noget der matcher påskelysene.

På en ret nem måde kan du faktisk billigt og hurtigt peppe en traditionsrige påskefrokost lidt op blot ved at gøre noget ekstra ud af borddækningen. Her på siden har vi samlet vores store udvalg af påskelys, og vi har udvalgt de mest populære farver. Vores stearinlys påske er alle af høj kvalitet, hvilket sikrer en lang brændetid.

Hvis du hellere vil undgå påskelys af stearin, kan vi også anbefale vores populære LED lys. Vi har ikke alle farve i LED-lys, men der er helt sikkert noget du kan bruge til påskelys. De hvide led lys er flotte og virker lige så "påsket" når de er i en påskedekoration. Man kan også vælge at bruge en gul lysestage eller sætte en påske-lysmanchet på. Har du spørgsmål eller har du brug for hjælp til bestilling af stearinlys påske, er du altid velkommen til at kontakte os.