Påskeservietter

Påskeservietter i både ensfarvet og med mange flotte påskemotiver. Vi har alt lige fra de helt enkle lysegule servietter til de meget farverige påskeservietter med massere af påskemotiver. Vi har her på siden forsøgt at give vores bud på flotte servietter til påskePÅSKEFARVER

De mest anvendte farver på et veldækket bord til påskefrokosten er typsisk med grønne eller gule servietter eller servietter med påskemotiver. Men det er faktisk fra lidt nyere tid. Kirken har sine helt egne farver der markerer helligdagene. Palmedag markeres f.eks. med violet / lilla, langfredag med sort og skærtorsdag og påskedag markeres med hvide farver. De gule og grønne nuancer er farver af nyere oprindelse, som også forbindes med de smukke forårsfarver der pibler frem i naturen når foråret rigtig sætter ind. Hvad er dine yndlingsfarver til påske?

 

TIPS TIL PÅSKERSERVIETTER

Vi elsker jo alle højtiderne og påsken er en af dem. Vi kan lide at lave flotte borddækninger, for at kunne give vores kunder inspiration og kreative ideer, som de selv kan prøve derhjemme. Vi øver os derfor også i påskeservietter foldning. Servietfoldning kan de fleste finde ud af, men det er nu altid dejligt med lidt inspirationer, også omkring farvevalg. Herunder har vi listet et par ideer, som du måske kan finde inspirationer i:

  • Påske serviet foldning med 2 forskellige påskeservietter – ensfarvet: Det ser virkelig festligt ud, når man folder påskeservietter hvor man har 2 forskellige farver. Det kan være det helt simple med 2 ensfarvede servietter, hvor man har gule servietter og hvide servietter. Er man til flere farver kan man vælge ensfarvet grønne servietter og gule servietter. (Ser fantastisk ud hvis man også har friske grene fra haven på bordet med lysegrønne knopper)
  • Påskeservietter med mønster: Vælg en påskeserviet med mønster og fold den sammen med en ensfarvet f.eks. gul serviet. Det er lige meget om det er er servietter med påskekyllinger eller servietter påskeliljer. Kombinationen bliver så festlig at se på uanset hvad.
  • Brug for mere inspiration til foldning af påskeservietter – så se under vores faneblad Videoer – hvor vi har lavet en lille video om hvordan man folder en dobbeltbladet serviet. Videoen er også tilgængelig på YouTube, hvor man kan finde mange andre vejledninger til hvordan man folde servietter til påskebordet.

 

PÅSKEFROKOST MED GULE SERVIETTER OG PÅSKE STEARINLYS

Påsken er en af årets største højtider og for mange af os, er påsken ensbetydende med traditionsrige påskefrokoster, som gentages år efter år. Her på siden kan du se vores udvalg af påskeservietter. Vi har både udvalgt ensfarvede servietter i friske påskefarver samt påskeservietter med mønster, som er lave specielt til påskebordet. Hvis du også mangler lidt lys til bordet, der kan matche de smukke servietter, så se lige vores bud på flotte stearinlys til påske.

Vi har også et kæmpe udvalg af alt mulig andet bordpynt, som du måske også gerne vil se. Her kan du kan få et overblik over alt vores påske-bordpynt

Hvis du har spørgsmål til vores produkter, så er du altid velkommen til at kontakte os. Du bør desuden også være opmærksom på, at servietterne på denne side har forskellige mål.