PÅSKEDUGE OG BORDLØBERE TIL PÅSKE

Påsken er én af årets største helligdage og i mange hjem mødes man sammen omkring bordet til hyggelige påskefrokoster både med venner og familie. Her på siden kan du finde vores udvalg af påskeduge og bordløbere i alle påskens påpulære farver.INSPIRATION TIL ET FLOT DÆKKET PÅSKEBORD

Påskedug, servietter og lys er nok det første som mange tænker på, når de vil dække et festligt bord til påskefrokosten. Hvordan vil du egentlig gerne have at dit påskebord skal se ud? Skal det være farverigt eller mere elegant. Kommer der børn eller er det vennerne der kommer til middag? Vi har mange gode bud på hvordan man kan lave en borddækning, som er enhver påskefrokost værdig.

 

DET ELEGANTE PÅSKEBORD

Vores bud på et meget elegant påskebord vil være at vælge f.eks. en hvid dug. Det kan være den hvide airlaid papirsdug som ligner en ægte dug. Den har vi i vores sortiment. Det kan også være at du allerede har en hvid dug, som du kan bruge. På din hvide dug ruller du en påske bordløber på langs af bordet. Det kan være en helt neutral farve eller du kan vælge at tage en mere festlig farve som f.eks. en lilla bordløber, en gul bordløber eller noget meget forårsagtigt som en grøn bordløber. Man kan også holde det fuldstændigt i det helt royale tema og vælge en guld bordløber. Det kan faktisk være utrolig smukt. Bordet pynter man op med pynt fra naturen, små sølv påskeharer, guld æg og andet elegant pynt. Se eventuelt vores Ryborg Urban påskepynt og Felius påskepynt.

 

DET FARVERIGE PÅSKEBORD

Når familien kommer til påskemiddag er det tit flere generationer der sidder med til bords. Derfor synes vi at bordet gerne må være dækket festligt op med påskens farver hvor vi især tænker på de flotte gule, grønne og lilla farver. Her skal du ikke spare på farverne. Tag eventuelt en påskedug der lyser flot op i rummet. Vi har påskeduge i mange farver, så er du til en grøn dug, gul dug eller lilla dug så finder du det hos MyStone. Når man laver et farverigt opdækket bord, kan man vælge at blande farverne eller man kan vælge et farvetema. En grøn papirdug med bordløber grøn og påskeservietter i grønne nuancer kan være smukt sat sammen med pynt der er fundet i naturen. Det samme kan man gøre med en lilla dug og lave et flot lilla tema eller den helt klassiske med gul dug og påskeløber, som man pynter op med påskefigurer og friske ny-udsprungne grene fra haven. Vi har både naturpynt samt alverdens andet påskepynt både til ophæng og til dekorationer som du kan finde inspiration i. Se vores Bordpynt og ophæng til påske her!

 

BØRNEPÅSKEBORDET

Et pyntet bord til påske som børnene vil elske. Vores børn elsker at der er farver og massere af søde figurer på bordet, når vi har påskefrokost. En god dug til påske til børnebordet er en påske du af papir. Vi har påskedug papir i alle påskens farver og det er en kvalitet der er så god, at det er svært at se at det er en engangsdug af papir. En flot gul påskedug i papir pyntet med servietter med flotte motiver eller foldet smukt som måske en hare er noget der hitter. Du kan se et eksempel på en sød måde at folde påskeservietter på youtube, hvor servietten er foldet omkring et æg. Man kan også vælge at bruge et chokoladepåskeæg, - det vil børnene nok foretrække. Spar ikke på de søde figurer på børnebordet og lav gerne sjove dekorationer, fuglereder og lignende. Der skal være noget at kigge og røre ved. Så garanterer vi, at det bliver lidt hyggeligere og lidt sjovere. Det gør bare noget helt særligt når der er gjort rigtig meget ud af borddækningen.

 

TILBEHØR TIL PÅSKEDUGE OG BORDLØBERE

Vi har hos MyStone et kæmpe udvalg. Vi har virkelig meget påskepynt tilbehør, som du måske også gerne vil se. Påskeservietter, påskelys, påskeharer, påskekyllinger og div. påskedyr, gule vaser og lysestager, bordpynt og ophæng til påske samt søde påskegaver. Vi håber at du vil gå på opdagelse i vores hyggelige univers. Du er selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til bestillingen eller vores produkter i øvrigt.