Valentinsdag

Valentinsdag – kærlighedens store dag. Valentines day er den helt særlige dag på året, hvor man rigtig kan hylde kærligheden og vise sine følelser til den man elsker. Hos MyStone har vi et kæmpe udvalg af smukt valentins pynt der kan være med til at gøre din valentines dag til noget ganske særligt for din udkårne.


VALENTINES DAY MED BLOMSTER, CHOKOLADE OG PYNT


Valentinsdag er en dag, som flere og flere har taget til sig. Det er den dag, hvor det er helt okay at vise store følelser og være lidt sukkersød. Valentinsdag i Danmark foregår typisk ved at man køber chokolade og blomster, som man giver til den man elsker,- som regel med et sødt valentinsdag kort vedlagt. Man kan også overraske sin kæreste/ægtefælle med en romantisk valentinsdag middag. Det er noget som både drenge og piger, unge som gamle vil elske. Vi har hos MyStone et meget fint udvalg af alverdens romantiske pynt, der vil være perfekt til en aften i kærlighedens tegn. Vi har valentins hjerter i alle størrelser, røde servietter med og uden hjerter, smukke stearinlys til at skabe den perfekte stemning, rosenblade og meget mere. Vi har alt i valentins pynt så du kan lave den perfekte valentinsdag til hende / valentinsdag for ham.

PYNT TIL EN ROMATISK AFTEN

Vil du gerne give din kæreste, mand, hustru en uforglemmelig Valentines Day – som er det meget brugte engelske udtryk for dagen, så har vi en masse gode fif til hvordan du kan lave den perfekte valentinsdag med pynt, romantik og stil. En god idé er altid at planlægge dagen i ordentlig tid,- især hvis du elsker at overraske din partner. Du kan invitere din kæreste i byen eller lave en lækker middag hjemme. En valentins middag vil være en rigtig god overraskelse. Den skal være meget romantisk og her kan vi hjælpe dig med at skabe den helt unikke stemning med vores søde vanlentinsdag pynt. Valentinspynt er med til at skabe den helt rigtige stemning,- den stemning der hører sit til ved en intim og hyggelig middag. Vi har lavet en lille liste til inspiration til hvad du måske kan få brug for, når der skal pyntes op til en aften i romantikkens tegn.

* Romantiske stearinlys
* Røde servietter / servietter med hjerter
* Rød dug / bordløber
* Konfettikanon med hjerter
* Røde balloner
* Valentinskort
* En buket blomster

Vi har rigtig mange andre fine røde ting i shoppen, som vi ikke har taget med i denne kategori, men som også vil være oplagt til dagen. Så gå på opdagelse i butikken og søg på det du mangler.

Pynt til Valentinsdag behøver ikke at være i røde farver, men det er det som er det mest brugte i dag. Vi har rigtig meget forskelligt rødt bordpynt, som vil være oplagt til en romantisk middag med stearinlys og roser på bordet. Vi har smukke røde stearinlys samt flotte hvide slanke lys med flere. Har din kæreste en anden yndlingsfarve, så brug den. Vi har alle farver i både servietter og lys. Udover vores flotte pynt til valentinsdag, kan du også finde en valentinsgave til ham eller hende hos os. Vi har forskellige gave ideer opdelt i prisklasser under menuen Gaveideer samt sælger vi smykker til kvinder herunder både armbånd og flotte smykkeure.

VALENTINSDAG KORT TIL DIN UDKÅRNE

Få sat ord på følelserne. Med kærlige ord, kan man sige mange store ting, som man ikke får sagt i en travl hverdag. Det kan gøres med et digt eller man kan skrive en mere personlig valentinsdag´s hilsen. Valentines Day handler om kærlighed og få vist de følelser man har for dem man holder af,- og sommetider kan det være nemmere at skrive følelserne ned end at sige dem. Det kan også være at du og din elskede ikke er sammen d. 14. februar og derfor har brug for at sende et vanlentins kort. Vi har flere forskellige kort lavet specielt til denne dag.

HVORDAN ER DEN PERFEKT VALENTINSDAG

Der er ikke nogen opskrift på hvordan en perfekt valentinsdag skal se ud eller hvad den skal indeholde. Det som virkelig betyder noget, er at man tilbringer den samme med en man elsker. Har man ikke en kæreste – kan man måske overveje at holde en fest for andre singler, som også gerne vil have nogle at fejre dagen sammen med. Singlefester er populære og Valentinsdag er et virkelig et godt tema til festen. Vi har også pynt til Valentinsdag fester både de store og de små fester og har du brug for hjælp til at sammensætte dit tema, så hjælper vi også gerne med dette.

Vi kvinder kan som regel godt lide at overraske vores partner med søde ting i hverdagen,- og vi håber altid, at vi ikke at blive glemt på denne dag. Et eller andet sted vil vi nok gerne bydes på en middag, forkæles med en æske chokolade eller bare få et smukt valentinskort. Nogle mænd tillægger nok ikke dagen helt samme betydning.

Vil du være sikker på at få den romantiske stemning med sødt pynt og en hyggelig middag,- må du nok hellere selv gøre det og ellers,- så send din kæreste eller mand et link til denne side som et tydeligt hint.

Valentinsdag 2020 falder i år på en fredag. Det er altid d. 14. februar. Har du brug for hjælp eller er der et produkt du ikke kan finde, så er du altid velkommen til at kontakt os. Det er også muligt at afhente dine varer på vores adresse i Stoholm.

Rigtig god valentinsdag!