NYTÅRSBORDPYNT

Nytårspynt til den farverige og festlige nytårsfest. Hos MyStone finder du et flot udvalg af det fineste nytårspynt til nytårsfesten med alt lige fra nytårs servietter, lys, konfettirør, sølv lysestager, nytårsduge og meget mere.NYTÅRSPYNT TIL NYTÅRSFEST

Nytåret er én af årets største fester og for rigtig mange er det også en dag, der markerer noget ganske særligt. Det forgangne år er ved at være slut og mange spekulerer over det år som kommer. Mange fejrer nytåret sammen med venner og familie til både store og små fester. En ting er helt sikker, det er en speciel aften, hvor der ikke må spares på pynten. Der er mange forskellige måder at fejre nytåret på, men fælles for rigtig mange er dog en storslået nytårsmiddag. Nytårsmiddagen er en vigtig del af aftenen og derfor skal bordet naturligvis også pyntes op til nytårsfesten. Vi har et stort udvalg af det flotteste nytårspynt så du kan lave en borddækning nytårsaften – der vil imponere dine gæster og lægge op til en rigtig hyggelig aften.

 

BORDDÆKNING NYTÅR – NYTÅRSDUG OG SERVIETTER

Når du skal til at lave den flotteste borddækning til nytårsfesten, er det en god idé at starte med at vælge nytårsdug og servietter og så finde det bordpynt til nytårsaften bagefter, som er prikken over i’et. Nytårsdugen er ligesom et grundtema i valg af farver til festen. Vi har forskellige duge der vil være super flotte som nytårsduge og især vores meget populære nytårsduge i kraftig papir, som ligner en rigtig dug, sælger vi mange af op til nytår. Det er svært at både se og mærke forskel på disse duge og de virker meget ægte. Desuden fås de i alle farver, hvis man vil have mere spræl på end en sølvdug, gulddug eller sort dug. Du kan se de andre papirsduge i kategorien Duge og bordløbere. Efter festen er det nemt at rydde op og man behøver ikke at frygte rødvin og sovsepletter.
Når man har valgt en farve til nytårsdugen f.eks. en sølvdug, har vi selvfølgelig et kæmpe udvalg af nytårs servietter der passer til hertil. Vi har både nytårs servietter i ensfarvet, flerfarvet og med temaer som 90 års fødselsdagen – nytår og ”90 års fødselsdagen” er bare noget der hører sammen og mange ser den lille komedie i fjernsynet hvert år hvor den traditionelt bliver sendt i TV. Vi har også andet nytårspynt med temaet fra 90 års fødselsdagen.


Vil du gerne have foldet dine nytårs servietter på en flot og imponerende måde, kan du finde inspiration til servietfoldning nytår samt få gode ideer til borddækning nytårsaften. Vi har på siden Inspiration, lavet eksempler på hvordan man kan lave en flot og kreativ borddækning. Her er der flere gode eksempler på hvordan man kan folde servietter nytår. Et eksempel på nemme nytårs servietter kan være, at man tage 2 forskellige servietter i forskellige farver og sætter dem sammen. Det kan være en sølv og en sort serviet eller mere pangfarver hvis man er vild med det. Når man har valgt sin nytårsdug og servietter er det tid til den kreative del af borddækningen.

 

10 TING DER ER GODE AT HUSKE

Nytårsdug
Nytårsservietter
Stearinlys
Konfetti
Nytårsdekoration til bordet
Nytårshatte
Bordbomber
Knallerter
Klokken 12 raketter
Champagne / kransekage

 

PYNT TIL ÅRETS STORE ARRANGEMENT

Bordpynt til nytårsbordet er meget mere end bare nytårsservietter. Der skal konfetti på bordet og masser af glimmer hvis det står til os. Man kan ikke få for meget bordpynt til nytårsaften. Konfetti fås i både farvet konfetti, sølv konfetti, glimmer konfetti med mere. Vi har flotte lysfade med glimmer hvorpå man kan stille bordbomber eller stearinlys og strø konfetti omkring. Vi har smukke sølvlys og dekorationsglimmer, så man hurtigt og let kan lave flotte nytårsdekorationer – der ikke koster en formue. Vi har store konfettirør du kan ”overraske” dine gæster med når de kommer. Gå på opdagelse i vores flotte og kreative pynt og find inspiration til din borddækning til nytårsaften og gør din nytårsfest til noget særligt, som dine gæster vil huske.

I denne kategori kan du finde alt, hvad du skal bruge af nytårs bordpynt for at gøre nytåret til en speciel begivenhed. Vi har forsøgt at udvælge det mest populære nytårspynt 2019 / nytårspynt 2020 og samlet det her, så det er let at sammensætte et tema og lave en flot borddækning nytår. Vi har meget forskelligt nytårsbordpynt og vi har pynt til lave priser, så du kan holde en billig nytårsfest med venner, familie eller naboer.


Køb nytårspynt online her og handler du for mere end 399 kr.,- er fragten gratis. Vi har en kort leveringstid, men sørg alligevel for at være ude i god tid, så du er sikker på ikke at rende i problemer med levering i helligdagene.

Køb hos MyStone.dk og støt 3 Danske Arbejdspladser!
Køb hos MyStone.dk og støt 3 danske arbejdspladser!